Even voorstellen

Mijn naam is Fleur Kuip en ik ben 37 jaar. Ik woon sinds acht jaar, samen met mijn gezin, op het mooie eiland Texel. Ik ben vrouw, moeder van drie lieve kinderen en partner van een ondernemende man.

Ik zou mezelf omschrijven als een gevoelig, vrolijk persoon met een groot inlevingsvermogen. Mensen in mijn nabije omgeving kennen ook mijn nuchtere, relativerende kant. Ik leef op bij prikkels en bij contact met andere mensen, maar aan de andere kant heb ik behoefte aan stilte en rust. Het heeft even geduurd, voordat ik deze tegenstrijdigheden in mijn karakter heb kunnen accepteren. ‘Balans’ lijkt vaak het sleutelwoord. In het contact met cliënten, geeft het me juist de tools om goed af te stemmen op de persoon die tegenover me zit.

Vanuit mijn liefde voor kinderen en jongeren en de interesse in de ontwikkeling van het kind, ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren. Mijn bachelor in Utrecht en mijn master: Orthopedagogiek, in Amsterdam. Ik heb al van jongs af aan de drive gevoeld om anderen te helpen.

In mijn werk staan een aantal waarden voorop. Kwaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Het gaat dan om een stukje deskundigheid, maar ook ‘echte’ aandacht voor de cliënt. Daarnaast draait het binnen deze praktijk om gelijkwaardigheid, authenticiteit, betrokkenheid, geduld en niet te vergeten een gezonde dosis humor.